Daniel Castillo, campió del món Sub23 Sky en els 2022 Youth Skyrunning World Champs.

La selecció Juvenil FEDME de Carreras per Muntanya situa a Espanya com a primera classificada en els Youth Skyrunning World Championships, amb 15 noves medalles en la jornada que vivim el cap de setmana.
Àrea de Comunicació

Daniel, federat de la FEMECV ve d'aconseguir un segon lloc l'any passat en la lliga valenciana, també va aconseguir un altre segon lloc en el campionat d'Espanya en línia i va formar per a de la tecnificació FEMECV, a més de competir en competicions com el campionat Quilometre Vertical.

La prova Sky rebia aquest passat cap de setmana a els/les esportistes per a disputar sobre un circuit de 19 quilòmetres i 1.450 metres de desnivell positiu que decidiria el títol en les categories Youth B i Sub23. Mentre que la categoria Youth A lluitaria per les medalles sobre un traçat de 14 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell.

En la categoria U23 es vivia un espectacular duel entre el corredor japonés Ryunosuke i el nostre corredor Daniel Castillo. Tots dos corredors es van escapar en els primers quilòmetres i van coronar el Pic dels Fonts junts. Un descens molt tècnic inclinava la balança a favor del nostre corredor espanyol. Després del descens Daniel Castillo deixava arrere al japonés per a creuar en solitari la línia de meta en solitari, detenint el crono en 1.52.37.

En la categoria femenina, Candela Belloch fregava el podi amb una cinquena posició.

Gran jornada de competició on equips de tot el món es reunien per a celebrar i competir per les medalles.