La FEMECV participarà en la 3a Edició del V.E.S.O.

1

La FEMECV participarà en la 3a Edició del V.E.S.O.

Es tracta d'un festival d'esports i cultura urbana, que se celebrarà els dies del 22 al 24 de setembre en La Marina Nord de València, en el qual serà present la nostra modalitat federativa de l'escalada en bloc.
Equip de comunicació

 

La FEMECV col·labora amb el lloguer del nostre rocòdrom i cedeix els volums d'escalada de competició open d'escalada que es realitzarà, a canvi de la cessió d'una carpa en l'esdeveniment per a la promoció de les activitats de la FEMECV (escalada, MN, CxM, TOSSAL, etc...). 


En l'anterior edició del València European Skate Open, més de 20.000 persones es van acostar a aquest esdeveniment obert a la ciutat i a tots els públics, on poder conéixer els esports i activitats urbanes com: skate, parkour, escalada, surf, basket 3×3, hip hop, breakdance… Acudiran esportistes olímpics i d'elit d'aquestes disciplines, i fins i tot s'oferiran classes per a tots els nivells d'aquestes modalitats. 


Els i les escaladores del nostre equip de Tecnificació d'Escalada FEMECV competiran en el V.E.S.O. Escalada Open, modalitat de bloc i on hi haurà premis en metàl·lic i material. Una competició de categoria absoluta i sub-16. Més de huitanta inscrits a la competició d'escalada en bloc, en la qual també estarà l'equip d'arbitratge de la federació. 


Carlos Ferris, president de la FEMECV, va assistir a la roda de premsa de presentació celebrada dimarts passat, juntament amb el Llorenç Miralles, director de V.E.S.O., i regidora d'Esports de l'Ajuntament de València, Rocío Gil Uncio, i la directora gerent de la Fundació Esportiva Municipal, María Ángeles Vidal. Allí Ferrís va declarar on que “Els aficionats valencians estan d'enhorabona, perquè en el V.E.S.O. podrem veure alguns dels primers espases de la federació nacional. Comptarem per a això amb un rocòdrom d'última generació. És un tipus d'estructura de nivell olímpic, que no té res a veure amb els rocòdroms de pesos convencionals que estem acostumats a veure a les ciutats espanyoles”.
 

Durant el cap de setmana, a més de les diferents competicions, s'oferirà una oferta d'activitats culturals i recreatives dirigides al públic jove i familiar: exhibicions, posats de roba i complements, concerts de Funk Soul, Rock Psicodelico, Funk Soul Hip hop, Reaguetton, tallers esportius, àrea de restauració, estands d'informació, àrea V.E.S.O. Kids… 


Des de la Federació, convidem a participar en aquest esdeveniment esportiu en el qual l'escalada serà present. Es poden adquirir les entrades de dia o un abonament general ACÍ.

 

Patrocinadores: