Llicències 2024: tramitació, novetats i millores en les modalitats i les tarifes.

Llicències 2024: tramitació, novetats i millores en les modalitats i les tarifes.

Anualment es negocien les condicions de les llicències, per a poder oferir un servei adaptat a la realitat de la nostra federació i per a continuar millorant tant els costos com la tipologia.
hola

Després de l'Assemblea General, la FEMECV anuncia com serà la tramitació de cara al nou any i les novetats amb les quals compten les llicències federatives i les assegurances temporals de 2024. 


DATES TRAMITACIÓ NOVA TEMPORADA 

Dues dates importants, per a les diferents maneres de realitzar la tramitació. 

  • Dilluns 11 de desembre: començament de la tramitació en línia. 
  • Dilluns 18 de desembre: inici de la tramitació presencial en les nostres oficines. 

En tots dos casos, les llicències tramitades entraran en vigor a partir de l'1 de gener de 2024, perquè les persones que participen en activitats esportives, excursions o competicions estiguen cobertes per l'assegurança, en cas d'accident esportiu, i puguen beneficiar-se dels avantatges de la federació des del moment en què el necessiten.

 

NOVETATS I MILLORES 2024

Encara que hi ha hagut pujada de preus (per l'ajust dels costos, que des de 2020 no es realitzaven en la quota autonòmica, per l'increment en la quota de la FEDME, la impressió en plàstic de les llicències físiques i la gestió que comporta la tramitació de les assegurances temporals) en conjunt aquesta temporada es destaca per diverses novetats i millores, que venien sol·licitant-se per part del col·lectiu federat, i per mantindre les condicions ja negociades en anys anteriors. 
 

  • Es mantenen les quotes de l'assegurança de responsabilitat civil, dels refugis i de l'increment per no pertànyer a un Club. 
  • S'inclouen complements d'esquí de pista i snow de pista, en les modalitats A i B, de cobertura nacional i internacional, respectivament. 
  • S'introdueix una nova llicència estival, en la modalitat A i B, amb validesa de l'1 de juliol al 31 de desembre. Se suma a la llicència trimestral de tardor. 
  • S'afig l'espeleologia dins de les llicències A i B (mantenint-se els 1.000 m de profunditat, però sense cobrir la modalitat de espeleobusseigeo), desapareixent com a complement. 

 

ASSOLIMENTS ACONSEGUITS EN ANYS ANTERIORS 

Al seu torn, es mantenen els acords i desenvolupaments ja aconseguits del període anterior, que van tindre molt bon acolliment i suposaven una millora quant a: 

  • Implementació de la Llicència Digital, mitjançant la qual es contribueix a cura del medi ambient, reduir els residus plàstics que anualment generem amb les nostres llicències federatives. 
  • Incorporació del Complement del Marroc, en la modalitat B. S'ofereix un complement, exclusiu per a la modalitat B, que inclou el Marroc. D'aquesta manera, s'amplia aquesta modalitat fent-la més atractiva per a les persones que vulguen traslladar-se al país africà.
  • Realització de la tramitació en línia, de manera íntegra, en la plataforma de PlayOff. De manera individual, pot accedir al seu espai personal (fitxa) i gestionar des d'ací la tramitació i el pagament mitjançant targeta. D'aquesta manera el tràmit resulta àgil i ràpid. Per a realitzar la gestió en les nostres oficines, serà necessària la CITA PRÈVIA. 
  • I més...


 

TARIFES LLICÈNCIES I SEGURS TEMPORALS 2024

Patrocinadores: