Nou podcast sobre experiències de dones de la Comunitat Valenciana

1

Nou podcast sobre experiències de dones de la Comunitat Valenciana

Seguint amb el cicle d'entrevistes de dones rellevants en esports de muntanya i escalada de la Comunitat Valenciana, hui entrevistem a Lucia Sempere.
Equip de comunicació

 

Victoria Costa, vocal de Dona i Muntanya, ens recorda que aquest projecte sorgeix de “la necessitat de documentar les experiències de dones de la Comunitat Valenciana per a compartir les seues experiències i coneixements, donar-los visibilitat i potenciar els seus assoliments i esforços”.


Després de conéixer a Verónica Perona, barranquista de Viking Open Canyon, hui és el torn d'una escaladora que des de xicoteta va tindre clar quin esport volia practicar i des de llavors ha anat creixent en tots els aspectes fins a aconseguir l'any passat ser Campiona d'Espanya absoluta en la modalitat de bloc.

 

Pots escoltar el podcast en el nostre canal de Youtube. Anirà enriquint-se amb nous capítols amb entrevistes de dones, que puguen ser convertir-se en referent de xiquetes i dones i que aporten major presència femenina en l'esport i en el nostre col·lectiu muntanyenc.


L'entrevista l'ha realitzada Lola Bernabeu Gómez, estudiant de Periodisme, i membre de la Vocalia de Dona i Muntanya.

 

Pots escoltar ací el podcast:  https://youtu.be/QLMaZW5M2_0

Patrocinadores: