Nou podcast sobre experiències de dones de la Comunitat Valenciana

Nou podcast sobre experiències de dones de la Comunitat Valenciana

Seguint amb el cicle d'entrevistes de dones rellevants en esports de muntanya i escalada de la Comunitat Valenciana, hui entrevistem a Lucia Sempere.
1
Equip de comunicació

 

Victoria Costa, vocal de Dona i Muntanya, ens recorda que aquest projecte sorgeix de “la necessitat de documentar les experiències de dones de la Comunitat Valenciana per a compartir les seues experiències i coneixements, donar-los visibilitat i potenciar els seus assoliments i esforços”.


Després de conéixer a Verónica Perona, barranquista de Viking Open Canyon, hui és el torn d'una escaladora que des de xicoteta va tindre clar quin esport volia practicar i des de llavors ha anat creixent en tots els aspectes fins a aconseguir l'any passat ser Campiona d'Espanya absoluta en la modalitat de bloc.

 

Pots escoltar el podcast en el nostre canal de Youtube. Anirà enriquint-se amb nous capítols amb entrevistes de dones, que puguen ser convertir-se en referent de xiquetes i dones i que aporten major presència femenina en l'esport i en el nostre col·lectiu muntanyenc.


L'entrevista l'ha realitzada Lola Bernabeu Gómez, estudiant de Periodisme, i membre de la Vocalia de Dona i Muntanya.

 

Pots escoltar ací el podcast:  https://youtu.be/QLMaZW5M2_0

Patrocinadores: