Penúltima Prova de Copa d'Espanya de Marxa Nòrdica.

Aquest passat cap de setmana els representants de la selecció FEMECV de marxa nòrdica, van acudir a aquesta prova que es va celebrar en la Cala Agulla, Mallorca.
Vocalia Marxa Nórdica

Un recorregut de 16 km,  molt  bonic en  bona part (ja que passava per una zona de la xarxa Natura 2000)  però molt exigent i amb una calor inusual el mes d'octubre. No sols  es tractava d'un  circuit “rompepiernas”,  sinó que a més  estava amanit amb diversos canvis de terreny, asfalt, terra, arena i els seus consegüents canvis de pads, que sumaven un plus de nervis i trencament de ritme.
Totes aqueixes peculiaritats van ser afrontades amb èxit pels nostres representants.  Es van aconseguir els objectius previstos, que eren que tots els que estaven en condicions de puntuar per a l'acumulat de la Copa d'Espanya així ho aconseguiren.

Ramón Álvarez, el nostre actual campió d'Espanya,  va véncer la prova amb l'autoritat a la qual ens té acostumats: 1r Absolut i 1r en la seua categoria. A més, va aconseguir els punts necessaris per a convertir-se en vencedor absolut de la Copa d'Espanya, matemàticament parlant.
Silvia Jordá, debutant enguany en la marxa nòrdica, continua sumant èxits, aconseguint el 1r lloc en la seua categoria Sènior.
Víctor Candela i Xavier LLOPIS, van aconseguir un 2n i 3er. lloc en la seua categoria veterà A.
Rosario Martín, incombustible, va obtindre un merescut 3er. lloc en la seua categoria de Veteranes C.

Aquestes puntuacions els posen a tots en immillorables condicions per a aconseguir pujar a podi en l'última prova de la Copa que es disputarà l'últim cap de setmana d'aquest mes en Donostia.
La resta de components de l'equip, María Dolores Gregorio, Carmen Gaona i Sergio Casares, també van realitzar una gran competició, millorant el seu rendiment i incrementant la seua experiència en aquesta modalitat esportiva.