Preparació del Calendari Federatiu 2024

Preparació del Calendari Federatiu 2024

Aquestes són dates de preparatius de tot el que es realitzarà durant l'any que ve, activitats de competició i associatives que es posaran en marxa gràcies al treball conjunt amb els Clubs i Seccions de Muntanya FEMECV.
  • icono
    Activitats
1
Equip de comunicació

 

Des de la Direcció Tècnica i la Coordinació d'Activitats es fa un treball previ de gestió i planificació del calendari del nou any. També intervenen les diferents vocalies i comités implicats i tots aquells Clubs i Seccions de Muntanya que volen col·laborar en l'organització d'alguna d'elles.


Conformaran el calendari, algunes accions més, com a xarrades formatives, trobades, gales…, així com les pròpies de la EVAM i de TOSSAL… per a enriquir activitats que la Federació ofereix al col·lectiu muntanyenc.


Per a això, s'ha elaborat una Guia per a l'Organització d'Esdeveniments Esportius i Associatius FEMECV, per a aquest 2024. En ella, recullen els diferents tipus d'activitats i les característiques de cadascuna d'elles, amb les condicions que han de complir els Clubs que vulguen organitzar-les i l'aportació econòmica i de gestió que fa la FEMECV per a dur-les a terme. També un espai en la nostra web on s'han publicat els diferents documents i protocols.


Álvaro Alegre, Director Tècnic, i Martesa Bell, Coordinadora d'Activitats, animen a la participació “és un treball conjunt amb molt enriquidor i que té com a objectiu oferir un calendari ampli, variat i atractiu. Per això, volem agrair als Clubs que any a any ho fan possible, ja que sense la seua col·laboració seria impossible. I també volem animar a la resta a unir-se, com una manera d'integrar-se més en la Federació, viure-la de prop i obrir-se a tots els seus Clubs i esportistes”.


Si algun Club està interessat a participar en el calendari, haurà d'enviar el model de sol·licitud abans del 8 de setembre a direcciontecnica@femecv.com, per a recopilar les propostes i presentar-les en la Reunió de Presidents de Clubs i Seccions de Muntanya del 16 de setembre, que se celebrarà a Alboraia (València).

 

En el següent apartat et deixem tota la informació necessària: Protocol d'assignació d'activitats

 

Patrocinadores: