Procés Electoral 2022: Votacions a l'Assemblea General

Procés Electoral 2022: Votacions a l'Assemblea General

Dins d'aquest procés, en la segona fase es realitza la votació de les persones que ens representaran en l'Assemblea General durant els pròxims 4 anys.
  • icono
    Administració
Àrea de Comunicació FEMECV

 
 
Abans de l'estiu es va realitzar la revisió del cens electoral i posteriorment la presentació de candidatures per a participar en el màxim òrgan de representació i decisió de la Federació. Durant els primers dies de setembre es reprendran els tràmits del procés electoral, fonamentalment els dirigits a les votacions a l'Assemblea General.
 
El VOT PRESENCIAL es realitzarà el dissabte dia 24 de setembre, en les diferents meses electorals, les persones federades estan cridades a exercir el seu vot i triar als qui representaran als quatre estaments en aquest òrgan.
 
TAULES ELECTORALS, en horari de 16h a 20h.
Circumscripció de Castelló: Camí Betxí Travessera, 65 - Vila-real.
Circumscripció de València: Carrer Campaners, 36 – Baix – València.
Circumscripció d'Alacant: Carrer Mariano Luiña, 9 – Baix – Elx.
 
Però també existeix la possibilitat del VOT ANTICIPAT, si el dia 24 de setembre no podràs acudir de manera presencial. Per a això serà necessari realitzar aquests passos:
 
Sol·licitar la cita prèvia, en la plataforma que la Consellería d’Esports ha habilitat per a acudir a aquestos centres entre els dies 8 i 21 de setembre, en els horaris habilitats: Circumscripció d'ALACANT: Centre de Tecnificació d'Alacant. C/Foguerer Ramón Gilabert Davó, s/n
Circumscripció de CASTELLÓ: Direcció Territorial d'Esport. Av. de la Mar, 23
Circumscripció de VALÈNCIA: Direcció General d'Esport. Av. Campanar, 32

T'entregaran uns sobres i la papereta que hauràs d'emplenar.
La Junta Electoral Federativa recollirà aquests vots que entregarà per al seu recompte el dia 24 de setembre.
 

 
És un dret dels i les federades, i dels Clubs FEMECV, exercir el vot i preocupar-se per qui prendrà les decisions importants, orientarà el treball que es durà a terme durant 4 anys i marcarà el futur de la nostra federació.
 
És un moment important per a la FEMECV i la implicació de tot el conjunt de persones que la componen és vital per a continuar creixent com a col·lectiu.
 
 
 
 

Patrocinadores: