ALBERG DEL REMEDIO

Situat a 10 km d'Utiel i a 80 Km de València, aproximadament a una hora amb cotxe. Està situat en un impressionant entorn natural, en plena muntanya, envoltat d'intensa vegetació i espectaculars vistes.

 

Disposa de 24 llits distribuïts en una àmplia habitació amb 12 lliteres, a més d'un entresolat amb capacitat per a 4 persones més. Està adaptat per a usuaris amb mobilitat reduïda i equipat amb calefacció, cuina amb focs elèctrics, parament, microones i frigorífic. Disposa de lavabos amb dutxes i vestuaris. En la zona d'estar hi ha una ximenera i té una terrassa amb magnífiques vistes.

 

Des de l'alberg naixen diverses rutes marcades per a poder gaudir de la Serra del *Negrete. A més, a escassos metres de l'alberg trobem una àmplia zona d'acampada amb àrea recreativa i paellers.

 

La taxa per al seu ús i gaudi és de: 80€ fix per dia, més 6€ per persona i dia. Mínim 12 persones. L'alberg és d'ús exclusiu per a un únic grup per a la mateixa estada, si bé l'ocupació mínima és de dos dies seguits.

 

PREU REDUÏT PER A CLUBS I ASSOCIACIONS:

60€ fix per dia, més 5€ per persona i dia. Mínim 14 persones.

E-mail
deportes@utiel.es
Teléfono
Población
Utiel

39.624582292207, -1.1405313548935