ECOALBERG DE LA MOLA

La Mola és un lloc de visita ineludible a la província d'Alacant. El seu meravellós entorn, presidit pel castell, el santuari de Santa María Magdalena i el Ecoalberg i Restaurant La Mola, situat en un antic convent, el converteixen en un espai fantàstic per a passar el dia en família o fins i tot per a gaudir d'un complet cap de setmana.

El *Ecoalbergue i Restaurant La Mola està obert tot l'any, per la qual cosa l'enclavament disposa de tots els serveis per a passar una gran jornada en un entorn que convida a les activitats en el medi natural, com el senderisme pels diferents PR marcats, i també per a realitzar visites culturals.

Per als amants del senderisme es poden fer tres rutes de gran interés i baix nivell de dificultat.

El PR-CV 311, Novelda-La Mola-Novelda, una sendera circular de poc més de 13 quilòmetres en el qual es visiten llocs d'interés, com el citat castell d'origen almohade amb la seua singular torre de tres pics i el santuari, on es troba el major òrgan construït en marbre del món i d'una gran bellesa per la peculiaritat de la seua arquitectura, d'inspiració modernista.

Tots dos monuments es troben al costat del *Ecoalbergue i el Restaurant La Mola, que ofereix menús de dijous a diumenge amb una excel·lent cuina mediterrània.

L'SL-CV 127 és una ruta lineal que parteix des de ‘La Font dels Tres Amics’, en La Mola, i que desemboca en els famosos Clots de la Sal de Novelda, surgencias d'aigües subterrànies molt salines amb propietats medicinals en les quals es permet el bany. Presenta dificultat baixa i té 5.240 metres.

Finalment, també podem realitzar la Ruta dels Refugis Picapedrers, que sale des del pàrquing de La Mola, i que també és molt interessant en poder veure diverses d'aquestes construccions que servien com a allotjament als picapedrers de les explotacions a la fi del XIX i principis del XX.

Per a poder allotjar-se o menjar en el Ecoalberg i Restaurant La Mola és necessari reservar prèviament en el telèfon 965975754. El restaurant disposa a més d'una espectacular terrassa elevada amb unes vistes inigualables al santuari, al castell i al propi turó de La Mola.

DESCOMPTE PER A FEDERATS

E-mail
info@ecoalberguelamola.es
Teléfono
Población
Novelda

38.40824211259, -0.79241955000001